Reikimester Helene Marie

Jeg er indviet Reikimester, uddannet ved Chanell Lianne Larsen, Certificeret Reiki Master i Usui-systemet til naturlig healing.

Derudover har jeg en AU uddannelse i ledelse, fra Aarhus Erhvervsakademi, hvor jeg blandt andet har taget Coaching og konflikthåndtering samt arbejdspsykologi.

Phone: 4063 2213

Om Helene Marie - vejen til healer

Jeg er Helene Marie Brixen, og jeg har viet mit liv til at hjælpe mine medmennesker, både med helbredet og med deres personlige udvikling. Jeg har altid haft et ønske om at hjælpe andre, og startede mit voksne liv, som frivillig, samt formand i Ventilen Aarhus i flere år. Ventilen er et værested for ensomme unge, som mangler et netværk.

Siden 2012 har jeg været selvstændig, hvor jeg har arbejdet med branding. Mit fokus var at hjælpe virksomheder med at finde deres visuelle udtryk, hvilket var rigtig spændende i den tid, det stod på. Jeg elskede at være leder og bidrage til et bæredygtigt og sundt arbejdsmiljø, men selve det arbejde jeg udførte, kunne jeg ingen mening finde i. Det har altid været vigtigt for mig at hjælpe andre mennesker, og jeg svøbte denne idealistiske tanke ind i, at jeg jo pga. mit arbejde hjalp virksomheder med deres markedsføring, og dermed hjalp jeg jo så mennesker. Jeg braste i gråd, da det gik op for mig, at mit hjertebarn var en tom skal, som aldrig kunne tilfredsstille mine inderste ønsker og behov. Jeg blev klar over, at jeg var nødt til at give slip på min virksomhed, i den form, som den havde på det tidspunkt, for at begynde at leve min sandhed og følge min autentiske vej.

Her begyndte min rejse og søgen indad, for hvad skulle jeg så? Via meditation har jeg fået kontakt til mit sjæls kald. Jeg skal hjælpe mine medmennesker med at finde tilbage i balance, igangsætte deres egen selvhelbredelse og støtte dem i deres personlige udvikling. Jeg begyndte derfor på min rejse som healer.

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg blev guidet til at finde frem til min rette uddannelse. Jeg har taget hele min Reiki uddannelse ved Chanell Liane Larsen, som er certificeret Reiki Master i Usui-systemet. Derudover har jeg afsluttet et års forløb i den shamanistiske levevej, hvor jeg har trænet og udviklet mine intuitive og shamanistiske healings færdigheder. Jeg har deltaget på en fire måneder lang uddannelse i Mental Medieskab, hvor jeg har trænet afdødkontakt og mine clairvoyante evner. I øjeblikket er jeg ved at certificere mig som clairvoyantisk rådgiver hos Renée Jagd i Ringsted. Det gør jeg for at blive ved med at udvikle mig, fordi jeg har lovet mig selv, at jeg aldrig stopper med at uddanne mig, blive bedre til at hjælpe andre, søge dybere ind i spiritualiteten og dermed være ydmyg i tjenesten.

Jeg får hjælp fra den anden side, til alle mine healinger. Hjælpen kommer fra opstegne mestre, ærkeengle, skytsengle, engle, guide, og forfædre. Derfor kan du opleve at jeg modtager beskeder til dig, som du skal bruge i tiden mellem dine behandlinger. Det kan være tanker du skal have fokus på eller ændre, og det kan være øvelser du skal gøre. Jeg kan også modtage gamle traumer , som jeg ser for mit indre øje, som står i vejen for din healing. Gamle traumer heales ved at jeg healer dem tilbage i tiden og er en yderst effektfuld metode til at få din krop tilbage i balance.

Jeg favner bl.a. følgende:

  • Fysisk Reiki healing på min briks
  • Inka healing
  • Krystalhealing
  • Healing af traumer tilbage i tiden
  • Healing af fremtidige udfordringer
  • Reinbow Reiki Healing
  • Vortex healings renselse
  • Healing med engle
  • Fjernhealing
  • Husrensning

Klinik i Silkeborg

Jeg holder til i Helhedshuset, som er et behandlerfællesskab, beliggende i Silkeborg. Mit lokale ligger på 1. sal, hvor du først møder et venteværelse, hvor du bedes sætte dig og vente til jeg henter dig.

Mandag og tirsdag

Onsdag, torsdag og fredag