Healing af børn og unge

Jeg er indviet Reikimester, uddannet ved Chanell Lianne Larsen, Certificeret Reiki Master i Usui-systemet til naturlig healing.

Derudover har jeg en AU uddannelse i ledelse, fra Aarhus Erhvervsakademi, hvor jeg blandt andet har taget Coaching og konflikthåndtering samt arbejdspsykologi.

Reiki healing af børn og unge

For mig, er det meningsfyldt at heale og hjælpe børn. Mange børn er sensitive, og har svært ved at trives i de rammer, som de færdes i. Grupperinger i skolerne kan være så barske at der opstår ubalancer i deres system eller i værste fald  lukker deres krop helt ned. Heldigvis er børn meget åbne for den helbredende effekt i Reiki energien. Jeg har rigtig gode erfaringer med at heale børn og oplever at der sker små mirakler meget tidligt i forløbet. Jeg har oplevet børn som forholdsvis hurtigt kommer sig, efter en svær periode, med svære oplevelser. 

Jeg har gode resultater med børn, som oplever søvnproblemer, skolevægring, angst samt depression. Healingen kan også hjælpe på fysisk karakter lige fra knæskader til nældefeber.

Resultaterne, når der er tale om psykisk karakter, ses ofte ved at barnet eller den unge kommer ind i en positiv spiral, der stille og roligt får barnet på rette vej igen. Det kan være alt fra at tænke mere positivt om sig selv, til at bede om hjælp.

Jeg healer børn fysisk på min briks i alderen 7-12 år, varighed 30 min. Er dit barn yngre anbefaler jeg en fjernhealing, imens dit barnet sover. Min erfaring er, at teenagere trods deres unge alder, allerede oplever så mange udfordringer i deres liv, at de har brug for mere tid i reiki energien. Og så er de blevet så store at de godt kan ligge stille, i den tid healingen varer. Derfor skiller jeg ved 12 år.

Hvad kan Reiki udrette?

Reiki healing kan altid gøre en positiv forskel. Her er et lille udsnit af, hvad Reiki har særlig god indvirkning på:

  • lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed
  • Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
  • understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
  • skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd
  • hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
  • afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande
  • kan afhjælpe chok og traumer

Reiki er uafhængig af religion, kultur, titler og tro.

*HUSK at en behandling med healing ikke erstatter et lægebesøg og at udfaldet af behandlingerne kan variere fra person til person.

Hvordan forløber healing af børn?

En fysisk reiki healing af et barn, forløber ikke meget anderledes end for en voksen. Forskellen ligger i længden af behandlingen og overlevering af budskaber.

Børn tager 30 minutter på briksen i Reiki energien. Herefter afslutter jeg og vi aftaler et tidspunkt, hvor du som forældre og jeg kan ringe sammen. Varighed 15 minutter. Her afleverer jeg de budskaber, som er kommet ned til mig. Det er typisk nogle fokusområder, som du kan støtte barnet i. Nogle forældre ved ikke altid hvad der foregår i barnet, og sommetider kan barnet måske heller ikke sætte ord på det. De budskaber fanger jeg, og overleverer til dig som forældre. Dem kan du bruge til at møde dit barn i øjenhøjde, og tale om de ting, som er svære. Bruge det bid for bid, uden at det bliver for overvældende for barnet. Har du brug for hjælp til hvordan du taler med dit barn om de svære ting, drøfter vi dine muligheder i telefonen. Jeg overleverer ikke budskaber direkte til børn. Healing skal, for børn, være en dejlig, let og en behagelig oplevelse, hvor barnet sommetider bliver så afslappet at søvnen rammer. Og så kan vi grine lidt af det. Skulle de falde i søvn, gør det ingenting., for healingen skal nok virke. Dette mener jeg er den mest respektfulde og omsorgsfulde måde at heale børn på.

Læs mere om hvordan en Reiki healing forløber her.

Mandag og tirsdag

Onsdag, torsdag og fredag