Priser

Reiki healing fysisk behandling i min klinik, varighed 5 kvarter, pris 1200 kr. incl. moms

Fjernhealing, hvor du ligger i dine trygge rammer og jeg i min klinik, varighed 3 kvarter, pris 720 kr. incl. moms

Healing af børn i alderen 7-12 år fysisk behandling i min klinik, varighed 3 kvarter, pris 720 kr. incl. moms

Betaling

Når du booker via hjemmesiden, foregår betalingen derfra. Det giver ro, efter healingen, at både du og jeg ved, at der er styr på betalingen. Dvs. betaling sker ved hver booking. Har du problemer med at betale på hjemmesiden, bedes du ringe til mig, således at jeg foretager bookingen for dig. Herefter vil vi starte med at få betalingen på plads, inden du lægger dig op på briksen.

Afbud

Bliver du forhindret i at møde op til den aftalte tid, bedes du melde afbud senest 48 timer før din behandling skulle starte. Ved senere afbud eller ved udeblivelse betales fuld pris.

Har du brug for at melde afbud, kan du enten ringe, sende en sms 40632213 til mig eller sende en mail [email protected]

Hvis jeg har brug for at ændre vores aftale, flyttes denne til en anden dag, som vi aftaler. Der refunderes ikke.

Behandling af personlige data

Normalt opbevarer jeg ingen skriftlige, personfølsomme oplysninger om mine klienter. De eneste oplysninger jeg gemmer, er navn og telefonnummer i min telefons kontaktliste og sms-korrespondance.

Når du stopper som klient hos mig, sletter jeg dit navn, telefonnummer og sms-korrespondance på min telefon.

Hvis jeg skulle få brug for at gemme andre oplysninger om dig undervejs i forløbet, vil jeg spørge om dit samtykke.

Ønsker du at afslutte et terapeutisk forløb, foreslår jeg, at vi mødes en sidste gang for at afslutte og afrunde forløbet. 

Jeg arbejder under de etiske regler for god healing praksis og jeg har tavshedspligt.

Healing

Healing skal ikke erstatte et lægebesøg. Jeg er kanal for energierne og kan derfor ikke stå til ansvar for, hvad der sker i healingen. Hver krop og sind er forskellig og derfor bliver healingen tilsvarende forskellig fra person til person. Det er min erfaring, at man ”får” det, man er klar til. 

Har du sagt ”Ja tak” til healing og den ”store udrensning” kan der forventes fysiske reaktioner efter hver healing. Lidt ligesom, hvis du har været til massage og bliver øm i kroppen, der hvor massøren har løsnet op for spændinger. Husk at drikke rigeligt med vand, minimum det første døgn efter healingen.

Hjemmesiden eges af

Facon ApS

v/Reikimester Helene Marie

Tværgade 7C, 1. Sal

8600 Silkeborg

E-mail: [email protected]

Mobil: +45 40632213

CVR: 40770194

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking eller afbestilling af en tid. Skriv til mig på [email protected].

Du kan også ringe på +45 40632213, men da jeg foretager behandlinger, er jeg ikke altid ledig ved telefonen. Men jeg kan ringe tilbage, så snart jeg er ledig.

Mandag og tirsdag

Onsdag, torsdag og fredag